Jan 31, 2012, 4:44 PM  

О, Време! 

  Poetry » Phylosophy
707 0 0
О, Време!

Време на тревоги, трепети, надежди,
време на любов, мечти и суети,
все с различни си премени и одежди,
жадно за борби, стремежи, красоти.

Твоите минути много ни зареждат -
с нови сили, мигове на вяра в чудеса,
после в сънищата тайно ни отвеждат
в спомени или в необятни небеса.

Време, Време, ти какво ли ще изгубиш,
ако вярваш все на празни думи и лъжи,
а сърцата с жар погубваш и ги съдиш,
и после носиш бремето, което ти тежи.

Лъчиста



© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??