Бродя през изгарящи пясъци
и нозете горят от топлина,
продължавам на пред обгорен,
към оазис, който е в плен.
Там да намеря утеха,
която жадувам от дълго,
да изчисти жаждата в мен
и живота да дойде при мен.
Мираж се оказа това,
красота, но само в ума,
изгубени битки от миналото,
които да следват бъдещето.
Войни се водят от вътре.
Кой ще покори света?
Дали доброто ще дойде
или мрака ще погълне света!
© Джимбо All rights reserved.