11 oct 2016, 16:40

Оазис 

  Poesía » Otra
373 0 0

Бродя през изгарящи пясъци

и нозете горят от топлина,

продължавам на пред обгорен,

към оазис, който е в плен.

 

Там да намеря утеха,

която жадувам от дълго,

да изчисти жаждата в мен

и живота да дойде при мен.

 

Мираж се оказа това,

красота, но само в ума,

изгубени битки от миналото,

които да следват бъдещето.

 

Войни се водят от вътре.

Кой ще покори света?

Дали доброто ще дойде

или мрака ще погълне света!

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??