Обичам те... дори и
лошите ти страни!
Обичам те и когато
ме мъчиш ти!
Обичам те и когато
караш ме да страдам!
Обичам те и сама ми е
трудно да повярвам!
Понякога ме нагрубяваш
и жестоко ме нараняваш,
изричаш думи мили,
но след малко -
обиди горчиви!
В един момент ме
гледаш копнежно,
в следващия - от
мрака по-студено...
Но аз те обичам!
Така ли не разбра,
че за теб бих си
дала и живота!
Когато не си до мене ти,
от очите ми не спират да
текат сълзи!
Хвнал си в плен
моето сърце,
обгърнал си го здраво
със ръце!
Опитвам се да се измъкна,
но не мога!
Защо обичта ми е толкова
силна? За Бога!
© иреМ All rights reserved.