20 feb 2011, 0:23

Обич 

  Poesía » De amor
789 0 3

Обичам те... дори и
лошите ти страни!
Обичам те и когато
    ме мъчиш ти!
Обичам те и когато
караш ме да страдам!
Обичам те и сама ми е
трудно да повярвам!

Понякога ме нагрубяваш
и жестоко ме нараняваш,
изричаш думи мили,
но след малко -
обиди горчиви!
В един момент ме
гледаш копнежно,
в следващия - от
мрака по-студено...

Но аз те обичам!
Така ли не разбра,
че за теб бих си
   дала и живота!
Когато не си до мене ти,
от очите ми не спират да
          текат сълзи!

Хвнал си в плен
   моето сърце,
обгърнал си го здраво
      със ръце!
Опитвам се да се измъкна,
       но не мога!
Защо обичта ми е толкова
   силна? За Бога!

© иреМ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е покорство.
  • Може би това момче си го обикнала,но той теб не.Липсва ти нежност от негова страна също и ласки,които да стоплят твоето сърце? Това,което си написала наистина го чувствам,харесва ми много! Поздрав А обръщам се към Тони - любовта не е мазохизъм,тя е пламъка в нашите сърца
  • Любовта е мазохизъм, хаха
Propuestas
: ??:??