Jul 15, 2022, 11:54 AM

Обич 

  Poetry
178 0 0

стиховезбата

нараства и властва — и

гали сърцата

 

стиховезбата

митарства и царства — на

Бог в необята

 

..............................................

 

стиховезбите

кънтят и искрят — и е

обич в душѝте

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??