15 jul 2022, 11:54

Обич 

  Poesía
176 0 0

стиховезбата

нараства и властва — и

гали сърцата

 

стиховезбата

митарства и царства — на

Бог в необята

 

..............................................

 

стиховезбите

кънтят и искрят — и е

обич в душѝте

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??