Mar 8, 2014, 11:01 AM

Обич ли е 

  Poetry
365 0 0

Обич ли е да те обичат,

обич ли е да обичаш ти,

не е ли съдбата закъсняла,

не е ли душата днес засмяна.

 

А може би това е миг живян,

в момент, в който заедно сме двама,

или пък искрица,

от прегръдката желана.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??