8.03.2014 г., 11:01 ч.

Обич ли е 

  Поезия
367 0 0

Обич ли е да те обичат,

обич ли е да обичаш ти,

не е ли съдбата закъсняла,

не е ли душата днес засмяна.

 

А може би това е миг живян,

в момент, в който заедно сме двама,

или пък искрица,

от прегръдката желана.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??