Колко хубаво е само
с мен да ходи женско рамо.
Как ме радва, като стъпка,
да усещам женска тръпка.
Как примигвам пред лъчите,
че ме пали тя с очите.
Аз я галя по косата,
тя пък търси ми устата.
И се сливаме в едното
с мирис пресен на сеното.
А усмихната - луната,
нека къпе ни в росата.
Боже, дай във мене мъжка сила
тази нощ да имам мойта мила.
Тя за мен сега да се разлее
и луната цяла нощ да грее!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Желая Ви щастлива Новата 2014 година!Бъдете здрави и пишете!!!
Поздрави от мен и хубав Иванов ден!