Feb 20, 2013, 6:31 PM

Обичах те! (изповед) 

  Poetry » Love
682 0 0

Обичах те!..

Докато изпращах делници и празници!

Докато бях любяща съпруга

и всеотдайна майка..

Докато кърпех чорапи, докато пишех стихове,

докато разказвах приказки за лека нощ,

докато бях любена страстно!

Обичах те!...

Докато се вричах в съпружеска вярност

и преданост.

Докато учех детето си на морал и уважение.

Обичах те, свято и греховно...

в моя ден и в моя сън!

И плачех, там скришом под душа,

където сълзите оставаха невидими,

тайните скрити дълбоко,

а любовта ми - неприкосновена.

И пак те обичах!

© Врабчето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??