Обичах те!..
Докато изпращах делници и празници!
Докато бях любяща съпруга
и всеотдайна майка..
Докато кърпех чорапи, докато пишех стихове,
докато разказвах приказки за лека нощ,
докато бях любена страстно!
Обичах те!...
Докато се вричах в съпружеска вярност
и преданост.
Докато учех детето си на морал и уважение.
Обичах те, свято и греховно...
в моя ден и в моя сън!
И плачех, там скришом под душа,
където сълзите оставаха невидими,
тайните скрити дълбоко,
а любовта ми - неприкосновена.
И пак те обичах!
© Врабчето Todos los derechos reservados