Jan 8, 2014, 10:23 PM

Обичам 

  Poetry » Love
1170 1 10

 Обичам да обичам,

в гнева си често го отричам,

но все в очите ти надничам,

копнеейки и те да ме обичат...

 

Обичам да обичам силно,

държа се често инфантилно

и с думи тежки те бичувам,

щом егото заспи - аз пак кротувам...

 

Обичам да мърморя,

с сърцето ти да споря,

когато го обидя и изгоня,

за прошка аз смирено моля...

 

Бъди до мен и ме обичай!

Финални думи не изричай!

Без теб небето все ще плаче

за моята душа сираче...

© Димитър Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??