Apr 10, 2010, 10:00 PM

Обичам 

  Poetry » Civilian
780 0 3

Обичам да чувствам,
със чувствата дишам,
любов... и омраза...
вдишвам - издишвам!

Обичам да гледам
света от високо
и покрай врата ми
да бъде широко!

Обичам да слушам
безспир тишината,
защото на лъжата
са къси краката!

Обичам да вдишвам
планинския вятър,
природата дива 
е верен приятел!

Обичам да мисля,
когато не трябва,
щом е за глупост,
на мен няма равна!

Обичам да любя,
да страдам, да плача,
любовта ми е силна,
но аз съм палачът!

Обичам да тичам
през гората, да пея,
да давам, да вземам,
но и друго умея!

Обичам... живота
и дребните твари
обичам съдбата си -
с всички шамари!

© Таня Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Свежо! Поздрав, Татяна!
  • Да права си, грешката е моя, но...к'во от това
  • Обичам да тичам
    през гората, да пея,
    да давам, да вземам,
    но и друго умея!
    Харесах!
Random works
: ??:??