Apr 13, 2010, 9:58 PM

Обичам те 

  Poetry
847 0 3

 

 

Обичам те

 

 

Обичам те! Болезнено и страстно.

Обречено. Завинаги. Сега!

Обичам те! И е така прекрасно…

Страдание без рана. Любовта!

А зениците ми бяха ослепели,

повярвала, че в моя насредпът

едва ли ще намеря веч постеля,

където да ме топли мъжка гръд.

Обичам те! -  е толкова красиво,

изречено със стон от дън душа.

Обичам те! Е като старо пиво,

тръпчиво и уханно. Любовта!

А мислех, че за младостта е само

да черпи от бокала на страстта

и как  за мен е минало недавно

и тръпка, и любов, и лудостта.

Обичам те! И против всеки разум

се бих на теб обрекла на часа!

Обичам те !А някак твърде кратък

остава пътя ни един до друг сега.

 

 

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??