Aug 7, 2007, 2:54 PM

Обичам те... 

  Poetry
750 0 10


Харесва ми
как заравяш пръстите си
в косите ми.
Приятно е
да усещам милувките ти
по ръцете си
и игривите целувки
по лицето си...

Обичам те,

топъл, кротък,
летен
дъжд!

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??