7 ago 2007, 14:54

Обичам те... 

  Poesía
748 0 10


Харесва ми
как заравяш пръстите си
в косите ми.
Приятно е
да усещам милувките ти
по ръцете си
и игривите целувки
по лицето си...

Обичам те,

топъл, кротък,
летен
дъжд!

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??