Dec 4, 2019, 10:20 PM

Обичам те (мезотичен акростих) 

  Poetry » Love
701 1 3

Сънено утротО изгрява,
събрало  в сеБе си безброй мечти
изгревът със Искреност беляза
и  като  бисерЧе в тъмното блести.
Ела при мен, Аз ще те погаля
с топлина  от Меки длани изгори!

 

И нека нежно Тялото да опознаваш
единствен ни  Е този кратък миг!

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??