4 дек. 2019 г., 22:20

Обичам те (мезотичен акростих) 

  Поэзия » Любовная
700 1 3

Сънено утротО изгрява,
събрало  в сеБе си безброй мечти
изгревът със Искреност беляза
и  като  бисерЧе в тъмното блести.
Ела при мен, Аз ще те погаля
с топлина  от Меки длани изгори!

 

И нека нежно Тялото да опознаваш
единствен ни  Е този кратък миг!

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??