Nov 22, 2015, 11:44 PM

Обичаме България! 

  Poetry » Civilian
310 0 0

О, родино мила,

ти ни даряваш светлина.

И ти ни даваш сила

в трудни времена.

 

И в дни на мрак и злоба

вярата в теб ни крепи.

И когато имаш ти тегоба -

нека съвестта ни не спи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??