22 nov 2015, 23:44

Обичаме България! 

  Poesía » Civil
309 0 0

О, родино мила,

ти ни даряваш светлина.

И ти ни даваш сила

в трудни времена.

 

И в дни на мрак и злоба

вярата в теб ни крепи.

И когато имаш ти тегоба -

нека съвестта ни не спи.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??