Обикна ме в съня ми
Стоиш и ме гледаш, просто така...
Не знаеш, че сънувам теб сега.
Тъмно е,
почти не различаваш
чертите на лицето ми,
но знаеш, че съм аз...
И чакаш изгрева -
да оцвети заспалото лице...
И малко по малко
ще загубиш в мен своите очи...
Мислиш колко съм красива,
прекрасна съм в твоите очи...
Знам, че още ме гледаш,
затова ще поспя още малко...
Сутринта ще ме събудят
слънчеви лъчи и
първото нещо, което ще видя,
са две влюбени очи...
© Цвети All rights reserved.