22 янв. 2010 г., 13:02

Обикна ме в съня ми 

  Поэзия » Любовная
670 0 1

Обикна ме в съня ми

 

Стоиш и ме гледаш, просто така...

Не знаеш, че сънувам теб сега.

Тъмно е,

почти не различаваш

чертите на лицето ми,

но знаеш, че съм аз...

И чакаш изгрева -

да оцвети заспалото лице...

И малко по малко

ще загубиш в мен своите очи...

Мислиш колко съм красива,

прекрасна съм в твоите очи...

Знам, че още ме гледаш,

затова ще поспя още малко...

Сутринта ще ме събудят

слънчеви лъчи и

първото нещо, което ще видя,

са две влюбени очи...

© Цвети Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • и винаги когато погледнеш в тях,ще виждаш същото,но с малко повече тъга...
Предложения
: ??:??