Поредната рисунка.
За съжаление, не можах да открия името на художника...
Б.
Тръгва си…
И е по-божествена
от всякога!
Пролетно-разлистена.
Затварям
със усилие
очи
и връщам я
при себе си…
Но само мислено.
Едва ли…
Не може
всичко
да е както
някога…
Б. Калинов
30.07.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов All rights reserved.
Благодаря и на теб, Елена!
Б.