31.07.2011 г., 14:16 ч.

Обикновени рисунки - 16. Тя. 

  Поезия » Еротична
737 0 3

Поредната рисунка.
За съжаление, не можах да открия името на художника...
Б.



 

 

Тръгва си…

И е по-божествена

от всякога!

Пролетно-разлистена.

Затварям

със усилие

очи

и връщам я

при себе си…

Но само мислено.

Едва ли…

Не може

всичко

да е както

някога…

 

Б. Калинов

30.07.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??