Apr 12, 2009, 7:45 PM

Объркана 

  Poetry » Love
570 0 0

Погледни ме... 
Докосни ме... 
Дали ще ме харесаш...?

Прегърни ме...
Целуни ме...
Вече знам – обичаш ме...!

Остани до мен...
Сподели с мен нощта...
Почувствай любовта...
А после, ако желаеш... остави ме...

© Ирена Кузева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??