12.04.2009 г., 19:45 ч.

Объркана 

  Поезия » Любовна
571 0 0

Погледни ме... 
Докосни ме... 
Дали ще ме харесаш...?

Прегърни ме...
Целуни ме...
Вече знам – обичаш ме...!

Остани до мен...
Сподели с мен нощта...
Почувствай любовта...
А после, ако желаеш... остави ме...

© Ирена Кузева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??