Nov 27, 2007, 4:14 PM

Очакване 

  Poetry » Love
939 0 2
  Стоящ безмълвно, аз те чаках
  и  секундите броях, стоях и ти
  не идваше на време, не -
  а аз те чаках, секундите
  броях и разбрах, че всъщност
  не за теб там бях,
  не за теб във този миг
  живях!

© Антон Кънчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??