27 nov 2007, 16:14

Очакване 

  Poesía » De amor
937 0 2
  Стоящ безмълвно, аз те чаках
  и  секундите броях, стоях и ти
  не идваше на време, не -
  а аз те чаках, секундите
  броях и разбрах, че всъщност
  не за теб там бях,
  не за теб във този миг
  живях!

© Антон Кънчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??