Зелена риза на воден дух,
разстлана върху малахитова скала,
е ложето, което съм приготвила.
Ухая на дива роза и горчив пелин.
В косите ми шепти омайниче.
Чакам те тръпнеща, премаляла.
Ти идваш по водата
и ме отнасяш в рая.
© Тони Лунгарска All rights reserved.