25.01.2009 г., 22:41 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
596 0 0

Зелена риза на воден дух,

разстлана върху малахитова скала,

е ложето, което съм приготвила.

 

Ухая на дива роза и горчив пелин.

В косите ми шепти омайниче.

 

Чакам те тръпнеща, премаляла.

Ти идваш по водата

 и ме отнасяш в рая.

© Тони Лунгарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??