Feb 18, 2017, 2:11 PM

Очакване 

  Poetry
484 0 3

 

 

 

 

 

 

Ще ми дойдеш ли
на гости,
моя пролет
зеленоока?
Наситено картинен
е денят.
Ще те снимам.
В рамка ще те сложа
после...
за спомен, че при мене
си била...

 

 

 

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??