18.02.2017 г., 14:11 ч.

Очакване 

  Поезия
482 0 3

 

 

 

 

 

 

Ще ми дойдеш ли
на гости,
моя пролет
зеленоока?
Наситено картинен
е денят.
Ще те снимам.
В рамка ще те сложа
после...
за спомен, че при мене
си била...

 

 

 

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??