О Ч А К В А Н Е...
На Петя Дубарова
Дъщеря на Светлината,
с поглед зорък на орел,
влюбена безкрай във Красотата,
обичаща Живота без предел.
С Душа тъй нежна Синя и копринена,
Мощна и Гореща кът Вулкан...
Ти до всичко се докосна,през сърцата ни премина,
стъпките ти нежни във Душите ни кънтят...
Пред погледа ми винаги заставаш
на гребена на морската вълна
и вглеждаш се в притихналите плажове,
по които броди морска Тишина...
Гласът ти чувам нежно да звъни
и да радва твоите приятели,
Мидите,Морето,Рибите Добри,
които дълго все те чакаха...
Ти за Тях си Морското Момиче,
приело ги във своите обятия,
родено,нежно силно да обича
Хората и Песъчинките,Морето и Тревата.
Не искат,да повярват в жестоката Съдба
и преди да спусне тъмна сянка Мракът
и сърпът си да покаже Златната Луна,
Те Всички продължават,да те чакат...
28.06.1989г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.