Jun 18, 2012, 9:48 AM

Очакване за обич 

  Poetry » Love
561 0 7

най-нежните
акорди на пианото
разсипва утринта
върху лицето ми

уханна
пролетната тишина
се спотаява
като котка
под пердето

и слънчевата обич
през прозореца
във стаята ми
светва

здравей любов
живота си отново
започвам
да сглобявам
от парчетата

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??