18.06.2012 г., 9:48 ч.

Очакване за обич 

  Поезия » Любовна
574 0 7

най-нежните
акорди на пианото
разсипва утринта
върху лицето ми

уханна
пролетната тишина
се спотаява
като котка
под пердето

и слънчевата обич
през прозореца
във стаята ми
светва

здравей любов
живота си отново
започвам
да сглобявам
от парчетата

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??