May 7, 2010, 8:17 PM

Очаквания 

  Poetry » Love
692 0 1

              ОЧАКВАНИЯ

 

Тази нощ ще ми бъде студено...

Мрачна нощ подир тягостна вечер...

Дълга нощ на виновни съмнения...

Тази нощ ти ще бъдеш далече...

 

Утре може би няма да мръзна...

Утре може би пак ще сияе...

Утре може би ще се завърнеш...

Утре може би чака ме раят...

© Атанас Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добро стихо! Хареса ми двусмислицата на края -- човек рядко вижда подобни в днешно време.
Random works
: ??:??