7 мая 2010 г., 20:17

Очаквания 

  Поэзия » Любовная
693 0 1

              ОЧАКВАНИЯ

 

Тази нощ ще ми бъде студено...

Мрачна нощ подир тягостна вечер...

Дълга нощ на виновни съмнения...

Тази нощ ти ще бъдеш далече...

 

Утре може би няма да мръзна...

Утре може би пак ще сияе...

Утре може би ще се завърнеш...

Утре може би чака ме раят...

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добро стихо! Хареса ми двусмислицата на края -- човек рядко вижда подобни в днешно време.
Предложения
: ??:??