От тебе аз съм очарован,
но ти остана само спомен.
Сърцето ми е в лед и в сняг -
ще стигна ли спасителния бряг?
И на този бряг нека да си ти,
облаци бягат, слънце блести.
Нека ме огрее твоето сияние
и да свърши моето страдание!
© Георги All rights reserved.