29 авг. 2015 г., 19:20  

Очарован 

  Поэзия » Любовная
319 0 0

От тебе аз съм очарован,

но ти остана само спомен.

Сърцето ми е в лед и в сняг -

ще стигна ли спасителния бряг?

 

И на този бряг нека да си ти,

облаци бягат, слънце блести.

Нека ме огрее твоето сияние

и да свърши моето страдание!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??