Jan 12, 2010, 5:15 PM

Очи 

  Poetry » Love
766 0 1

Очите ми са по-зелени от преди,

сълза във тях блести.

Очите ми са по-зелени от преди

и в тях образът ти все стои.

Заставам тук,

пред огледалото в нощта

и виждам да стоиш пред мен -

по-ярък от звезда!

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??