12 янв. 2010 г., 17:15

Очи 

  Поэзия » Любовная
767 0 1

Очите ми са по-зелени от преди,

сълза във тях блести.

Очите ми са по-зелени от преди

и в тях образът ти все стои.

Заставам тук,

пред огледалото в нощта

и виждам да стоиш пред мен -

по-ярък от звезда!

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??