Очи Красиви
Очи! Дълбоки. Черни и красиви.
Очи, за що се бият две сърца,
умопомрачителни и похотливи.
Очи! Дълбоки, черни и красиви.
Очи що любих, дълго изживявах.
Очи, що бяха вечно тъжни и унили.
Очи, що мъчех се да ги забравя.
Очи! Дълбоки, черни и красиви.
Очи, що гледах денем, нощем.
Очи, що тъжни чакат ме в мрака.
Очи, що нетърпимо чакам ги и аз.
Очи, красиви, черни и унили.
© Георги Илиев All rights reserved.