22.10.2010 г., 7:40 ч.

Очи Красиви 

  Поезия » Любовна
645 0 0

Очи Красиви

 

Очи! Дълбоки. Черни и красиви.

Очи, за що се бият две сърца,

умопомрачителни и похотливи.

Очи! Дълбоки, черни и красиви.

 

Очи що любих, дълго изживявах.

Очи, що бяха вечно тъжни и унили.

Очи, що мъчех се да ги забравя.

Очи! Дълбоки, черни и красиви.

 

Очи, що гледах денем, нощем.

Очи, що тъжни чакат ме в мрака.

Очи, що нетърпимо чакам ги и аз.

Очи, красиви, черни и унили.

© Георги Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??