May 30, 2010, 10:01 PM

Очи в очи 

  Poetry » Other
560 0 2

Гледам през прозореца

с навлажнените си аз очи,

търсейки отново твойте,

да се срещнат както те преди.

 

Гледам и се чудя

пред мен ли ти стоиш,

или пак това е всичко

плод на мойте мечти.

 

Гледам аз направо,

гледам и в страни,

и опитвам да намеря

твойте очи... Напразно.

 

Но знам, че ще ги видя,

скоро вече няма да боли,

само трябва да затворя мойте

и пред мене ще си ти.

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??