Гледам през прозореца
с навлажнените си аз очи,
търсейки отново твойте,
да се срещнат както те преди.
Гледам и се чудя
пред мен ли ти стоиш,
или пак това е всичко
плод на мойте мечти.
Гледам аз направо,
гледам и в страни,
и опитвам да намеря
твойте очи... Напразно.
Но знам, че ще ги видя,
скоро вече няма да боли,
само трябва да затворя мойте
и пред мене ще си ти.
© Джимбо Все права защищены