Feb 15, 2009, 12:50 PM

Очите ми... 

  Poetry » Love
652 0 3

 

Очите ми...


Очите ми
те обичаха.
Очите ми
така ясно говореха.
Очите ми
понякога те милваха.
Очите ми
често страдаха.
Очите ми
така и остаряха
... с болката...


... Сънувам те
с отворени очи...

... а звездите
се оглеждат
в сълзите ми...

 

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??