Очите ми
те обичаха.
Очите ми
така ясно говореха.
Очите ми
понякога те милваха.
Очите ми
често страдаха.
Очите ми
така и остаряха
... с болката...
... Сънувам те
с отворени очи...
... а звездите
се оглеждат
в сълзите ми...
© Лиляна Стойчева Все права защищены