Sep 24, 2009, 4:29 PM

Очите ми... 

  Poetry
658 0 6

Когато погледнеш в очите ми,

ще видиш две малки слънца,

които огряват душата ми

и мога със тях да летя...

 

Надеждата, скрита във тях,

и радост, и обич ще зърнеш,

и малки звездици от смях

те викат към мен ти да тръгнеш...

 

Очите са прекия път

в душата ми тихо да влезеш

и често оставам без дъх,

когато във тях ти се вглеждаш.

© Паула Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??