24.09.2009 г., 16:29 ч.

Очите ми... 

  Поезия
657 0 6

Когато погледнеш в очите ми,

ще видиш две малки слънца,

които огряват душата ми

и мога със тях да летя...

 

Надеждата, скрита във тях,

и радост, и обич ще зърнеш,

и малки звездици от смях

те викат към мен ти да тръгнеш...

 

Очите са прекия път

в душата ми тихо да влезеш

и често оставам без дъх,

когато във тях ти се вглеждаш.

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??